Hvad handler lottehindsberg.com om

Lottehindsberg.com er en meget personlig blog, hvor I vil følge den proces det er at have taget en beslutning og at flytte til Sri Lanka og hvad det betyder for mig og mine kære.

Derudover vil jeg krydder bloggen med oplevelser, gode og mindre gode fra mit ophold på Sri Lanka. Samt tips og links til gode oplevelser hvis i skulle have lyst til at besøge Sri Lanka.  Sidst men ikke mindst med hvad jeg håber er en masse spændende madopskrifter, for jeg har en svaghed for etnisk mad, chili samt at lave marmelade, BBQ saucer, chilimandler og kager 🙂

Hvorfor Sri Lanka og hvorfor nu. Jeg elsker den ø, den har alt. Undtagen sne og da jeg sidste gang besøgte øen besluttede jeg, at jeg om en 4-5 år ville flytte dertil.

Det er så 1½ år siden og i mellemtiden er min projektansættelse stoppet og på trods af mange jobsamtaler, er det ikke lykkes mig at få et nyt arbejde. Sønnike er på vej på efterskole og inden vi finder lommetørklæderne frem, tænkte jeg jamen hvorfor så ikke nu. Brug det år, hvor du alligevel er alene til at finde ud af om din drøm kan bære og hvis ikke så kom hjem igen.

Som sagt så gjort og til august når Emil er godt anbragt på efterskole rejser jeg.

Planen er at starte et B&B så i skal alle være så hjertelige velkomne.

3 Replies to “Hvad handler lottehindsberg.com om”

  1. Så sejt Ønsker dig al held og lykke med B&B, naturligvis bærer drømmen
    Glæder mig, så meget til, at følge dig og er stolt på dine vegne❤️

  2. Kære Lotte,

    Prøver lige, at skrive igen

    Jeg syntes du er så sej, og kæmpe inspiration og naturligvis bærer din drøm… Du er den perfekt værtinde, så det ender med, at dine gæster sker ikke vil rejse igen

    Pøj, pøj med det hele…. Er stolt på dine vegne❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.