Alienbryster

Ha, der fik jeg din opmærksomhed. Jeg var til mit første srilankanske bryllup i weekenden og i flg traditionen skulle jeg komme i Sari. Den indiske/srilankanske traditionelle kjole.

Så langt så godt. jeg var ude og kigge på sari i 35 grader med 2 gode veninder, der tog opgaven meget alvorligt. Jeg kender nu SAMTLIGE butikker i området, for vi var i dem alle mindst 2 gange.

Hvad har det så med Alienbryster, at gøre kan jeg høre dig spørge. jo inden under sarien har man en bluse på, der er figursyet. Min passede så bare ikke lige mig, for i følge den så sad mine bryster ca 15 cm højere oppe og det stykke af blusen, der sidder mellem bryst og navle startede jo så også lidt højere oppe plus at den var for stor. Så det var et syn for guderne og jeg brugte hele dagen på at rette på det ene og det andet til stor morskab for alle, ikke mindst de søde veninder der havde hjulpet med at finde kjolen og selvfølgelig selv så fantastiske ud.

Brylluppet til gengæld var fantastisk og en kæmpe oplevelse. Det var første gang nogle af os var til et Tamilsk/Hindu bryllup og det foregår på en hel anderledes måde end et dansk bryllup.

Selve ceremonien tog 3 timer efterfulgt af fotografering af samtlige gæster. Altså alle 150 skulle der tages billeder af sammen med brudeparret, som efterfølgende skulle underskrive de formelle registreringer, imens vi andre gik op ovenpå, hvor der blev serveret mad. Med vand til. Den var nok ikke lige gået til et dansk bryllup. Men da maden, som iøvrigt smagte fantastisk, var en kende stærkt var det en fornuftig løsning.

Da frokosten var slut var vores del af arrangementet også slut, så vi tog trætte turen hjem til Unawatuna igen. En lille tur på små 3 timer i 35 grader. Vi var noget trætte da vi landede. Men en kæmpe oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.