Toiletgate

Kulturforskelle når de er sjove så er de det altså også. Jeg har et toilet på et af mine værelser, hvor sæddet bliver ved med at gå i stykker. Og nej det er ikke min numse der har været skyld i det.

Min caretaker insistere på at han ikke kan finde noget, der er bedre end det billige bras han køber (jeg betaler) men han har da et godt et liggende i skuret. Det toiletbræt han bliver ved med at hive frem, er så gammelt og gult at det ligner noget der har været brugt på et herretoilet i 40ende og siden ikke er blevet gjort rent for gammel urin. Mega klamt. Når jeg så siger desværre Mr. Lionel, det kan vi ikke bruge, det er for gult, kigger han bare på mig og smiler med de 3 tænder han har tilbage i munden og siger kan vi ikke bare male det.

Jeg har så foreslået at vi udskifter toilettet, hvis det ikke er muligt at finde et ordentligt sæde, der ikke går i stykker, hvorefter selvsamme caretaker med vantro i blikket kigger på mig og siger jamen det er jo importeret fra Italien. Hvilke jo alt sammen er godt, men hvis man ikke kan sidde på det, er det jo ligemeget hvor det kommer fra.

Vi tager lige en til med min i øvrigt meget meget søde caretaker. Jeg har har jo et B&B tæt ved stranden. Mr. Lionel er bekymret for al den sand mine gæster tager med sig og mener, at jeg skal bede dem om at tage bad udenfor inden de for lov til at gå ind. Altså ikke bare lige børste sand af, men et regulært bad. Til den svarede jeg arh Mr. Lionel, det svarer jo sådan set til at vi siger til dem, at de ikke må gå på stranden og den holder så nok ikke når vi slår på at vi ligger 2 min fra stranden.

Kultur er sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.